A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználó élmény valamint a weboldal funkcióinak biztosítása miatt.

Bejelentkezés

További lehetőségek
szerda, 21 október 2020

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni az épületben zajló eseményekről, akkor kérünk add meg az alábbi adatokat...

Adatkezelési tájékoztató

Bérelhető helyiségek

Aula

A színházterem mellett található egy  kb. 110 m2-es, mészkőlappal lerakott aula (teakonyha kapcsolattal), amely önmagában kibérelve helyszínéül szolgálhat 70-100 fős szimpóziumoknak, de akár vendégtérként is funkcionálhat színielőadások, konferenciák szünetében.

A részletekért kérjük, tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Aula

Kis terem I.

10-15 fős multifunkciós terem. Magas kopásállóságú laminált padlóburkolat, whiteboard tábla, wifi, központi, de szabályozható hűtés, fűtés. Vasárnaponként ezt a termet gyermekmegőrzésre is használjuk.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Kis terem I.

Kis terem II.

10-15 fős multifunkciós terem. Magas kopásállóságú laminált padlóburkolat, whiteboard tábla, wifi, központi, de szabályozható hűtés, fűtés, 2 bejárati ajtó a kényelmesebb közlekedés érdekében. 

A részletekért kérjül tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Kis terem II.

Színházterem

Az emeleti színházterem befogadóképessége közel 400 fő. A nézőtér lépcsőzetesen lett kialakítva, így biztosítva, hogy a hátsó sorokból is jól látható legyen a 10 x 5 méteres színpad, amely előtt egy alacsonyabb és kisebb mobilszínpad is áll.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Színházterem

VIP tárgyaló

Igényes kivitelezésű társalgó vezetőségi megbeszélésekhez. Wenge laminált padlós, bőr ülőgarnitúrával, és kényelmes fotelekkel berendezett terem, légkondícionálóval, wifi-vel. 10-12  fő kényelmesen elfér, de a teremben lévő tárolószekrényben további 15 összecsukható szék is található.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: VIP tárgyaló