A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználó élmény valamint a weboldal funkcióinak biztosítása miatt.

hétfő, 20 március 2023

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni az épületben zajló eseményekről, akkor kérünk add meg az alábbi adatokat...

Adatkezelési tájékoztató

Bérelhető helyiségek

Aula

A színházterem mellett található egy  kb. 110 m2-es, mészkőlappal lerakott aula (teakonyha kapcsolattal), amely önmagában kibérelve helyszínéül szolgálhat 70-100 fős szimpóziumoknak, de akár vendégtérként is funkcionálhat színielőadások, konferenciák szünetében.

A részletekért kérjük, tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Aula

Kis terem I.

10-15 fős multifunkciós terem. Magas kopásállóságú laminált padlóburkolat, whiteboard tábla, wifi, központi, de szabályozható hűtés, fűtés. Vasárnaponként ezt a termet gyermekmegőrzésre is használjuk.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Kis terem I.

Kis terem II.

10-15 fős multifunkciós terem. Magas kopásállóságú laminált padlóburkolat, whiteboard tábla, wifi, központi, de szabályozható hűtés, fűtés, 2 bejárati ajtó a kényelmesebb közlekedés érdekében. 

A részletekért kérjül tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Kis terem II.

Színházterem

Az emeleti színházterem befogadóképessége közel 400 fő. A nézőtér lépcsőzetesen lett kialakítva, így biztosítva, hogy a hátsó sorokból is jól látható legyen a 10 x 5 méteres színpad, amely előtt egy alacsonyabb és kisebb mobilszínpad is áll.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: Színházterem

VIP tárgyaló

Igényes kivitelezésű társalgó vezetőségi megbeszélésekhez. Wenge laminált padlós, bőr ülőgarnitúrával, és kényelmes fotelekkel berendezett terem, légkondícionálóval, wifi-vel. 10-12  fő kényelmesen elfér, de a teremben lévő tárolószekrényben további 15 összecsukható szék is található.

A részletekért kérjük tekintse meg az adatlapot!
Adatlap: VIP tárgyaló